Investering

Elk traject van GroeneDagbesteding is maatwerk. Nadat we samen met u de doelgroep, omvang en activiteiten hebben bepaald, stellen wij een investeringsplan voor u samen. In dit investeringsplan vindt u een offerte op maat waarin met behulp van helder uitgewerkte posten de hoogte van de investering duidelijk wordt. Vooraf bespreken we met u welke onderdelen er zullen worden opgenomen in de offerte. Dit kunnen bijvoorbeeld onderhoudsposten zijn, maar ook posten voor aanpassingen in het terrein ten behoeve van het toegankelijker maken van de therapie voor de bewoners. Daarbij denken wij desgewenst graag met u mee om de gehele buitenruimte dynamischer en functioneler in te richten.

Verdeling van budgetten
GroeneDagbesteding is een aantrekkelijke manier om het tuinonderhoud van uw zorginstelling aan te pakken. Niet zozeer omdat de kosten van het tuinonderhoud omlaag gaan, maar omdat we winst behalen door een zinvolle dagbesteding te creëren. Met de inzet van GroeneDagbesteding wordt een stuk van de onderhoudskosten gedekt door het budget voor de dagbesteding. Bijkomend voordeel is dat er op die manier ook verschillende subsidiemogelijkheden zijn.

Eigen vrijwilligers
Eén van de sterke punten van GroeneDagbesteding is dat de bewoners van uw zorginstelling zelf actief meehelpen met het onderhouden van de tuin. Er vormt zich als het ware een tuingroep: een groep bewoners en begeleiders die verantwoordelijk zijn voor het tuinonderhoud. Om dit nog efficiënter te laten verlopen, kunnen wij ook uw lokale vrijwilligers instructies geven hoe zij het beste deze tuingroep kunnen begeleiden.

Vrijblijvend adviesgesprek
Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw zorginstelling. Vul onderstaand formulier in en wij maken een vrijblijvend adviesgesprek met u!

    Uw naam*

    Uw e-mailadres*

    Uw telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen